Header

Min vardag
God morgon på er!! Eller god lunch kanske jag ska säga. Hoppas alla ni haft en riktigt bra start på dagen, trots det tråkiga vädret som vi har i stockholm... slask och gråmulet. För alla er studnetkompisar som kikar in här, hoppas det går bättre för er än för mig med att sätta igång med plugget. Okej så dåligt har det inte gått. Jag har gjort den första enkal uppgiften klar och satt mig med första boken och hunnit en bit in i den. För er som inte vet så är första uppgiften att intevjua en person om hur dom ser på barn. Sen ska man i en uppsats koppla den intervjun till alla olika teorier som finns om hur barn utvecklas och påverkas osv. Riktigt roligt första utmaning tycker jag.

 

Så det är det jag håller på med här hemma nu. Gosade ner mig under en filt för ett tag sedan med boken i famnen. Ska fixa lite lunch starx och sen fortsätta läsa hela eftermiddagen. Okej, ska hinna göra en lite mindre storstädning här hemma också (om man kan säga så?) innan Tobbe kommer, för seeen ska vi iväg! Jag lovar att visa vad det är vi ska göra sen när vi är klara. Men än så länge får ni hålla er.

 

Hann med en del igår när jag kom hem också vilket var väldigt skönt! Kylskåpet blev förresten proppat igår, och det är så jag gillar det allra bäst! Köpte sjukt mycket grönsaker, yeay för magen! Och mat för hela veckan. Prövade ett nytt recept igår också från Ica och jag måste säga att jag blev rätt förvånad av smakerna. Riktigt gott och jag tror det blev en ny favvorit hos Tobias också. Bandspagetthi med bacon, lök och paprikasås. Dock blandade jag i lite sweetchili i gräddsåsen också vilket jag tror gjorde en del faktisk. Hur som, tillbaka till lunchen, ska fixa den nu, plugga vidare så hörs vi sen ikväll. Spännande!!

Likes

Comments