Header

Min vardag
Hej alla läsare och hej bloggen!

 

Usch så mycket det har varit för huvudet den senaste veckan. Jag kom hem från universitetet i Torsdags, flög även då och det var hur smidigt som helst. Det blir nog alltid flyg framöver när jag ska på mina inneveckor. Hur som helst mötte Tobias upp mig på Arlanda med liljor och rosor (mina absoluta favoritblommor) även fast det var hans dag. Tobias fyllde år i Torsdags så jag hade bokat en bio i VIP-salongen på Mall of Scandinavia till oss. Riktigt mysigt efter att vi vart i från varandra 4 dagar. Inte så mycket men det räckte för att att längta otroligt mycket ändå. Jag har hunnit jobba lite, träffat mina föräldrar och en saknad fin vän som ska gifta sig i sommar! Och självklart ställde jag upp med min stora hög av ljusslingor ocg stora prismor till deras firande. 

 

Men nu hörrni till det VIKTIGASTE!! Igår började jag plocka fram flyttkartonger och packade ner lite smått. För vet ni?! Jag vet att jag inte sagt det än för att jag har velat att allt ska gå vägen först! Men i Fredags så fick vi NYCKLARNA TILL VÅRAN NYA LÄGENHET! VI SKA FLYTTA!! Vi har bokat en flyttbil till Fredag och får hjälp av  våra vänner. Vi ska flytta till en mysig tvåa med balkong, fiskbensflätat parkettgolv och fönsterbrädor i riktig marmor! Gissa om jag är överlycklig. Det ska bli enormt skönt för oss båda två att dels komma närmre släkt, vänner, jobb och träning men också för att vi nu får helt eget kök och badrum. Vi har faktiskt delat med två andra par där vi bor nu vilket är enormt påfrestande efter ett tag. Gissa om inredningådran i mig bubblar av tillfredställelse! 

 

Nu ska jag sätta mig framför lite studier, fixa till mig, åka och köpa ett par skor och sen möter jag Tobias efter att han slutat och hämtat ut en hyrbil eftersom våran är på verkstaden ett par dagar nu. Gissar att ingen av oss kan vänta med att åka över tillägenheten. Kanske lägger vi trall på balkongen redan ikväll. Vi får se. 

 
 

Likes

Comments