Header

Min vardag
Vilken fantastisk dag det blev! Det är ju i och för sig omöjligt att ha tråkigt med Lisa och Kasper, men tänk att vädret faktiskt höll sig på tur sidan ändå. Det tackar jag väldigt mycket för. Visst kom det några små regndroppar där ett tag men verkligen inget som störde, utan försvann lika fort som de kom.
 
Runt halv 2 igår hämtade Lisa upp mig och Tobias efter att hon slutat jobbet i närheten av där vi bor. Vi hade preppat picknickorgen och var redo med en hel drös med grejer. Så vi åkte raka vägen hem till Lisa och Kasper och lämnade av en del av sakerna som vi skulle ha till kvällen, Lisa fixade sig fin och sen åkte vi alla fyra iväg till Tyresö slott. Vilket mysigt ställe det var! Det var sådär klassiskt midsommar-aktigt med massor av folk på picknickfiltar i gräset, folk som dansade och sjöng och lotteri spel. Jag hoppas på ännu bättre väder nästa år för då vill jag definitivt göra tradition av att åka dit till lunch. 
 
Lite senare åkte vi tillbaka till Lisa och Kasper, hällde upp första jordgubbs och apelsindrinken med massor av jordgubbar i. Den svepte jag fort och hällde upp nästa. Jag tyckte verkligen att den var så himla god. Vi gick ut i solen på gräsmattan och spelade flera omgångar med kubb spel, jag och Lisa förslorade alla gånger.... kanske var för mycket Sangria i mitt huvud just då haha. Sen mina vänner gick vi in och började fixa inför middagen, ni vet det klassiska tyvärr, kvinnorna i köket och killarna vid grillen. Men jag tror det var en alldeles perfekt fördelning för köttet blev så galet gott med färskpotatis till.
 
Sen avslutade vi kvällen med mys i soffan, maräng och bärtårta en animerad riktigt rolig film och massa prat och skratt. Gissa vem som somnade i soffan innan filmen var slut?! Nåja, jag hann se början och slutet av filmen i alla fall. Tack för den bästa midsommarafton jag haft på riktigt länge ♥
 
Hoppas ni med hade en helt fantastisk dag! Jag längtar till er bloggares inlägg om eran härliga dag. Så länka eran blogg i kommentarerna så jag får läsa om hur ni firade eran midsommar!
 
 

Likes

Comments