Header

Inredning
Heeej Bloggisar! Hoppas ni mår bra! Jag mår jättbra, tack!

 

Hörrni, jag kom att tänka på en av mina detaljer jag har i köket. Och det är hur jag förvarar min rappsolja, salt och peppar samt min salladsdressing. Jag tycker verkligen att förpackningarna som nästan alla matvaruprodukter kommer i är så väldigt tråkiga och fula. Visst önskar man att de kunde se lite lyxigare ut ibland utan att behöva köpa massa super dyra produkter i Östemalmsgallerian eller liknande?

 

Men efter lite tips och inspiration jag fångat så fixade jag en "do it yourself inrednings set" för under 500 kr. Så lyxigt, och det ser så mycket snyggare och fräschare ut på min köksbänk nu. Ibland får alla de här fina sakerna dela plats med en vitlök eller en liten blomkvist i en söt liten minivas i glas. Jag älskar verkligen att blanda dyr design med lyxiga budgetprylar. Och detta sett är verkligen endast budget.Vad tycker ni? Gillar ni det lika mycket som jag?! 


 


Glaskaraffen som jag förvarar min olja i kommer från Lagerhouse och finns länkad här för 149kr. Jag fick min i present men jag vet att denna från Lagerhouse är minst lika fin! Salladsdressingens lilla glasvas hittade jag på Cervera, men jag hittar inte den på hemsidan just nu, Så tyvärr ingen länk. Marmorbrickan finns på Eurostore för 150 kr och de små söta salt och pepparkaren finns på Ullared för 7kr st eller på lite olika andra hemsidor på internet. Bara att googla er fram till den modell ni gillar bäst. Dessa går säker hur bra som helst att göra själv för den som är lite pysslig av sig. Mina tankar fanns också där i kring att göra just dessa själv men så snubblade jag ändå över dessa två och då kröp latmasken fram i mig och jag köpte dem istället. Men jag blev så himla nöjd över resultatet! Kika in imorgon igen, då ska jag berätta för er om hur knasigt organiserad och planerad jag kan vara ibland. Precis som jag var igår!

 

Om ni gillar dessa tips och typer av inlägg så glöm inte att gilla inlägget här nere på lilla hjärtat eller lämna en kommentar så jag vet att ni vill ser mer! För jag har mer av dessa små guldkorn att dela med mig av om ni vill♥

 

Tack för att ni läste detta inlägg! ♥ 

 Likes

Comments