Header

Hej alla ni FANTASTISKA människor som fortfarande följer mig! Wow ni är verkligen något alldeles speciellt! 

Vet ni, med allra största sannolikhet har jag dragit på mig någon form av UTMATTNINGS DEPRESSION. Det det finns tydligen ingen ekvation som slutar med ett positivt svar där man vill lyckas med allt samtidigt. Och nu har mitt enda fokus vart att fixa att gå till jobbet (vilket jag mår bra av att göra) och klara av att inte bryta ihop orkes-mässigt under en dag. MEN USCH SÅ JAG SAKNAR ATT BLOGGA! Men jag har ett läkarbesök bokat på Onsdag nu i veckan. Så jag vet att jag kommer att komma tillbaka!! Men just nu behöver jag fokusera på att bara orka med mig själv. För sådär fin som jag orkat fixa mig på bilden just det tillfället, det var riktigt längesen nu.

Fjärde terminen i skolan har ju dragit igång nu och en av uppgifterna är att regelbundet blogga om sina pågående studier vilket fick mig tillbaka in hit ÄNTLIGEN! Dock kommer jag inte uppdatera om det på just den här adressen. Men jag tog mig mod att kika in här igen och jag får nästan en klump i halsen å blir lite tårögd för så mycket saknar jag det. Det är en grym känsla att få skriva av sig. Jag vet inte vad jag vill med det här inlägget. Jag vill nog mest bara säga att jag saknar det! 

Till alla er super power persons out there. TA DET LUGNT och se signalerna i tid! och lova att vara rädda om er och ta hand om varandra!  

Likes

Comments