Header

Min vardag


 


Nä hörrni! Usch! Ibland kräks jag nästan på hur mycket tid allt bloggande tar. Och för att inte tala om att filma och redigera videos. Allt blir så konstigt! Man väljer lixom att leva sin vardag genom en dator och en blogg?! Jätte konstigt val av mig. Och jag bloggar inte ens regelbundet längre. Av just den anledningen, det tar helt enkelt för mycket tid av mitt verkliga liv om ni förstår hur jag menar. Jag vet inte om detta är något som jag känner bara för att jag är perfektionist, jag tycker aldrig att det jag presterar är tillräckligt nog och kanske är det därför jag tycker att tiden jag lagt ner har vart i onödan. Men helt ärligt, när man skriver att man sitter och njuter av en fika med sina kompisar tillexempel. Inte kan man väl njuta där och då till 100 procent om man ska blogga om att man fikar. Eller är jag bara grinig nu?

 

Det blir så delat lixom! Jag har i alla fall upplevt så många gånger att jag ser fram emot en myskväll tillexempel, jag skriver om det i bloggen och vill visa alla mina läsare om HUR mysigt jag gjort det till min hemma kväll med tända ljus, ansiktsmask osv. Men istället för att jag faktiskt får njuta av kvällen så går nästan all tid åt till att förbereda inför några snygga och stylade bilder, sen ska de redigeras med ljus och kontrast och extra effekter på datorn, sen ska det bloggas om och SEN kanske det inte är för sent för att hinna få njuta några minuter som är kvar innan jag ska gå och lägga mig. Jag vet inte, är det bara jag som känner mig stressad?! Jag köper verkligen att dom som bloggar och vloggar på heltid och har det som heltidsjobb vill lägga ner mycket tid på detta. Men jag själv börjar tveka på vad jag vill.

 

Vart hittat man balansen mellan blogg och verkliga livet? Det är den balansen jag inte hittar just nu och det är därför jag väljer att blogga mindre och mindre. Och ena sidan vore det riktigt roligt att ha en aktiv blogg med flera tusen läsare vare dag, men och andra sidan, vart någon stans hamnar jag mitt i allt det? Era erfarenheter om hur ni tänker och känner kring detta vore guld värt! Så kommentera gära här nere så jag får veta! Jag är trött på att all tid springer i från mig nu för att datorn och telefonen jämt är i centrum.

 

Tack för att ni läste detta inlägg ♥

Likes

Comments