Header

God morgon hjärtan!
En mycket trött tjej här som försöker sig på en "strike a pose" utanför vår lägenhet för att visa att vi kommit hem i helt skick från en M Y C K E T bra resa. Men posen blev rätt ocharmig och jag vet inte om jag lyckas dölja mina 3 timmars sömn särskilt bra. Men hur som helst är vi hemma igen.

Jag älskade verkligen att komma hem till vår lägenhet igen. Jag vill alltid storstäda innan man åker bort för att det ska vara mysigt och fint att komma tillbaka till igen. Vilket det verkligen var. Plus att när man vart borta ett tag kan man passa på att lukta hur ens egna lägenhet egentligen luktar. Man bor ju lixom in sig i lukten så man tycker inte att det luktar något alls hos en själv, medan jag tycker att det luktar så gott och speciellt hos alla andra. Så den här gången passade jag på att lukta och jag kom fram till en blandning av nyrenovering och ett fräscht städat hem. Och den doften måste ju vara godkänd, eller?!

Vi har haft mina föräldrar som tagit hand om våran lilla katt under tiden och vattnat blommor, ja ni vet sånt där. Och så kommer man tillbaka till det här!! Vi som har suttit och fantiserat om den maten ett par dagarna. Min mamma är verkligen bäst på såna små överraskningar. Det passade för övrigt riktigt bra med tanke på att vi glömt köpa frukost med påvägen hem från Arlanda.

Hur som helst, tog en snabb varm dusch nu, kastade på mig min vita badrock och mystofflor och fixade frukost. Hoppas ni mår bra allihop och att ni får en grym Torsdag! ♡

Likes

Comments