Header

Inredning

Lite nya kuddar i soffan kom med oss hem idag. Vi åkte en sväng till mio och handlade för presentkortet vi fått. Eftersom att vi båda fått en rätt stor summa tillsammans på Mio bestämde vi för att faktiskt dela upp summan på hälften så att båda två kunde få gå bananas var utan att känna att man behöver kompromissa fram och tillbaka hela tiden med saker man vill ha och inte. Så för mina Mio-slantar handlade jag sammanlagt 5 nya kuddar och kuddfodral. Jag skulle kunna köpa så många fler, men som ni säkert vet så är varken kuddfodral eller kuddar särskilt billigt så det får ta sin lilla tid att få ihop till alla lyxkuddar man vill ha. Jag menar bara den i djurmönstrad med bronzig touch kostar runt 500-lappen. Ni förstår vad jag menar! Men det är också det som är så toppen med att bara köpa kuddfodral. Att man kan byta ut kuddfodral och kuddar när man tröttnat på dem och vill ha in en ny touch i indredningen. Klicka på bilderna så kommer ni dirket till Mios hemsida med kuddar och kuddfodral. Nu är ni säkrt nyfikna på vad Tobias köpte för sin del av presentkortet men det kommer jag inte avslöja ännu, det får ni se i ett senare inlägg i veckan. Men jag kan avslöja att den ena saken är av kristall och är riktigt elegant. 

 

Nu mina hjärtan passar jag som ni förstår på att blogga medan Tobias spelar innebandy. Vi har hunnit att fixa med Leias kattnät idag på balkongen så hon kan vara där ute och få frisk luft hur mycket hon vill, utan att vi behöver ha uppsikt hela tiden. Skönt för henne och skönt för oss. Sen har vi vart en sväng förbi mina föräldrar och fått äta en supergod sen lunch med dem, och som alltid har fixar mamma ihop någon supersmarrig efterrätt till oss. Så gott och så mysigt. Men nu, tänkte jag dra fram damsugarn och fixa lite tills Tobias kommer. Vi har hunnit till 3 sesongen nu på serien och jag tänker definitivt se till att vi kan bänka oss framför TVn ikväll igen så vi kan fortsätta på det spännande slutet av sesong 2! 


Vad tycker ni om färgkombinationen på kuddarna? Älskar att få höra andras idéer och tips när det gäller inredning. Man kan aldrig få för mycket tankar och tips av andra! Jag valde mellan denna duvblåa och mörka turkosa tonen av kuddar och gammelrosa, vilket också var galet snyggt, men jag tror att den här blåa tonen passar bättre in i helheten med vardagsrummet och koppartonerna som vi har. Vad tycker ni? ♥Likes

Comments