Header

God morgon! Något som jag och Tobias har som regel här hemma är att ska något nytt in i lägenheten så bör något annat också säljas. Dels för ekonomins skull, dels för att vi inte vill samla saker på hög. Ett superbra tips fakiskt!

Sen älskar jag att göra fynd, leta begagnade saker och saker på rea. Som det här vitrinskåpet. Jag la upp på en säljsida på Facebook att jag sökte ett sådant. Jag hade tänkt ett i furu som jag kunde mål om. Så hör det av sig en som säljer detta skåpet till mig, färdigmålat och hemkört för 300 kr. VA?! 300! Ett vitrinskåp kostar över 1000 kr. Förstår ni vad jag menar med att göra klipp?! Yeay. Sen var det bara för mig att köpa nya knoppar i mässing.

Och nu är jag inne i ett sälj mood igen eftersom vi vill börja bocka av saker på vår prio-lista. När jag slutar jobbet ska jag hem och plocka fram allt som jag kan sälja och lägga upp på olika säljsidor.

Likes

Comments

Vad glad jag är för alla otroligt underbara kommentarer ni gav mig efter att jag lagt upp bilder hör på bloggen på vår lägenhet. Verkligen! Nu skäms jag nästan för att jag inte visat er mer tidigare av våran hem haha... det ska det bli ändring på.

Och för att jag ska kunna ge er en riktig house Tour så vill jag komma ordning liiite mer hemma först. Ni vet, ta tag i att köpa den där sista förvaringsbänken, sätta upp tavlorna och måla klart köksstolarna först. SÅ, för att få lite ordning i kaoset på allt jag vill göra så skev Tobias och jag en lista på allt som ska göras och sen i vilken ordning vi ska prioritera. (Observera dom små färglada prickarna som Tobias har ritat dit, dom indikerar i vilken ordning vi ska prioritera allt, Grönt kommer först på tur osv.) Jag tycker dock att badkar borde komma på allra första plats, men det var vi inte överens om haha. Hur som helst, självklart uppdaterar jag under inrednings-fixets gång!

Hur låter det?

Likes

Comments

​Så då var efterrätterna klara och instoppade i kylskåpet tills vi strax ska åka. Jag ska byta om lite snabbt nu, och fixa ordning hår och smink. Sen plockar Tobias mig så vi kan åka till Sofie. Vad tror ni dom tycker om efterrätten, seg chokladkaka med choklad ganache och massor av bär? jag korsar mina fingrar nu för att den går hem!!...

Likes

Comments

För mig är det att bli sjuk och ett tråkigt inlägg, tror jag i alla fall. En smula trött på det, men jag är väl egentligen mest trött på mig själv att jag inte kan lyssna på vad jag orkar med..

För precis som vanligt gör jag saker ändå, även om jag känner mig små sjuk. Och imorse åkte jag och Tobias och hälsade på min farmor och farfar en stund, väldigt mysigt! Vi har sålt våran lilla polo och ska få låna deras bil till mitten på September när vi ska köpa min systers bil. Så tack vare min farmor och farfar slipper vi stå billösa ett par veckor. Guld värt! Tobias åkte och jobbade sen och jag tog en kaffe på altanen i solen en stund, och nu ska jag baka 2 efterrätter till en kräftskiva vi ska på ikväll hos ett par kompisar. Förstår ni vad jag menar med att jag är rätt dålig på att lyssna på när min kropp behöver vila?!.... MEN jag har blivit bättre på det!!

Likes

Comments

Hur har din dag varit? Har den vart bra? Det har min trots att jag har känt mig trött i kroppen. Hur som helst, ibland kan jag känna att jag är en smula dålig på att ta med er in i mitt hem. Själv älskar jag att läsa bloggar där man får följa med lite mer i det privat hemmet hos den som bloggar. Så jag vill göra det för er med, och passade på att fota lite innan jag cyklade till jobbet i morse.

Så, välkommen hem till mig!

Jag och Tobias bor alltså i en nyproducerad lägenhet, i December är det 1 år sen vi flyttad in. ETT ÅR!!! Tiden går så fort och vi trivs enormt bra. Det är en 2,5 med klädkammare som kan göras om till ett litet barnrum sen såsmåning om, om man vill. Hur bra som helst. Var enda kvadratcentimeter är på pricken planerad och alla rummen känns lagom stora.

Som om inte det var nog så ingick alla vitvaror man behöver och vi har en altan ut mot ett skogsparti och gräsmatta. Vi kunde verkligen inte ha fått tag på en bättre hyresrätt. Blir nästan tårögd när jag tänker på vilken jäkla tur vi haft.

När man flyttar in i en nyproduktion av en hyresrätt får man inte se slutresultatet på sin lägenhet för ens det verkligen är inflyttnings datum och inget är heller klart i området runt omkring. Men allt håller på att byggas klart nu. Och det blir så himla fint, enda nackdelen är att man vaknar väldigt tidigt varje morgon på grund av allt byggarbete, haha eller jag kanske ska säga tack vare. Jag som är så morgontrött...

♡ Gilla gärna inlägget om ni vill se mer av hur det ser ut hemma hos mig och hur det går med bygget av nyproduktionen ♡

Likes

Comments