Header

God morgon på er!
Första arbetsdagen för mig idag som ni vet och jag känner att jag har vant mig vid sovmorgon nu, två lediga veckor har satt sina spår. Det var en mycket trött tjej som klev upp från sängen imorse. Men det känns skönt att vara tillbaka, nu gäller det bara att ställa om sig på "arbetsläge" igen. Jag jobbar till 17 idag och sen åker jag och Tobias till hans mamma på middag. Mysigt.

Tänkte förresten att ni skulle få se det senaste babynestet jag gjort nu i början på sommaren. Ett riktigt somrigt babynest dessutom eller hur!? Önskar nästan man var så liten att man själv fick plats i ett, (haha!).

Likes

Comments

God morgon! Redan Söndag och min sista semesterdag. Jag borde egentligen fira den med en likadan brunch som den här jag och Tobias åt i våras. Brunch på en Söndag borde egentligen vara standard. Men Tobias jobbar kväll idag med plus att vi tog en ordentlig sovmorgon så vi får helt enkelt göra det en annan dag.

Hur som helst tänkte jag åka hem till mina föräldrar en stund idag och umgås lite. Vi har 4 st gamla (men vackra) pinnstolar som står där som jag ska slipa och måla om. Så jag tänkte ta tag i slipningen idag i alla fall så får jag se hur lång jag kommer. 4st för 50 kr st. Riktiga rejäla fina gamla pinnstolar. Det var ju ett riktigt kap när jag hittade dom på en säljsida för ett tag sedan. Frågan är bara vilken färg jag ska måla dom i, beslutsångest delux här.

Likes

Comments

I Torsdags på kvällen, samma dag som vi kom hem från Kreta, bjöd vi hem Tobias mamma och hennes pojkvän på middag. Och gissa vad jag gjorde till efterrätt. Yes, bilderna avslöjar det. Det här är verkligen en grym efterrätt att göra när man har lite tight om tid men ändå vill bjuda på något riktigt somrigt och lyxigt. Jag har gjort den här efterrätten 3 gånger nu tror jag och den har gått hem varje gång. Så himla god, om man gillar när det är lite sött.

Det blev en mycket lugn dag för mig idag, precis som jag skrev i morse. Jag tror verkligen att jag behövde det här, hela kroppen och huvudet har vart så trött och mosigt liksom. Men jag har ändå fått en hel del gjort här hemma, att skriva listor och bocka av är helt klart min räddning när kroppen är trött men vardagen behöver flyta på. Så 10 saker har ändå blivit avprickade och strax ska jag sätta igång med middagen. En solgryta med ananas väntar!

Likes

Comments

Imorgon är det min sista semesterdag för i år. Jag har haft två fantastiskt bra och välbehövda veckor och längtar redan till nästa. Men och andra sidan älskar jag mitt jobb också så det är med glädje jag går dit på Måndag.

Men som sagt, den här semestern, bilden säger nog det mesta. Tycker ni inte? Jag menar kan det bli så mycket bättre än svalkande vatten i 36 graders värme omkring flytandes på ett bakverk?! Jag har svårt att tänka mig det just nu. Så även om semestern inte vart så lång har jag definitivt fått ut det bästa utav den.

Hur som helst, jag har i alla fall 2 dagar ledigt till och den här dagen ska jag spendera hemma. Helt själv utan "måsten". Det ska bli riktigt skönt med egentid idag. Ni vet ta allt i sin takt. Tobias jobbar kväll och jag har inte haft lust att planera in något. Får se vad det blir för väder, tänkte nog låta det styra min dag.

Likes

Comments

God morgon hjärtan!
En mycket trött tjej här som försöker sig på en "strike a pose" utanför vår lägenhet för att visa att vi kommit hem i helt skick från en M Y C K E T bra resa. Men posen blev rätt ocharmig och jag vet inte om jag lyckas dölja mina 3 timmars sömn särskilt bra. Men hur som helst är vi hemma igen.

Jag älskade verkligen att komma hem till vår lägenhet igen. Jag vill alltid storstäda innan man åker bort för att det ska vara mysigt och fint att komma tillbaka till igen. Vilket det verkligen var. Plus att när man vart borta ett tag kan man passa på att lukta hur ens egna lägenhet egentligen luktar. Man bor ju lixom in sig i lukten så man tycker inte att det luktar något alls hos en själv, medan jag tycker att det luktar så gott och speciellt hos alla andra. Så den här gången passade jag på att lukta och jag kom fram till en blandning av nyrenovering och ett fräscht städat hem. Och den doften måste ju vara godkänd, eller?!

Vi har haft mina föräldrar som tagit hand om våran lilla katt under tiden och vattnat blommor, ja ni vet sånt där. Och så kommer man tillbaka till det här!! Vi som har suttit och fantiserat om den maten ett par dagarna. Min mamma är verkligen bäst på såna små överraskningar. Det passade för övrigt riktigt bra med tanke på att vi glömt köpa frukost med påvägen hem från Arlanda.

Hur som helst, tog en snabb varm dusch nu, kastade på mig min vita badrock och mystofflor och fixade frukost. Hoppas ni mår bra allihop och att ni får en grym Torsdag! ♡

Likes

Comments