Header

2017, Baby nest beställning

Ännu ett baby nest blev klart och levererat idag. Det bästa med hela processen är att se kundens reaktioner eller att läsa om det på mail, sms eller liknande. Jag blir så varm i hjärtat!

Jag fixade ihop en Instagram för mina baby nest nu under kvällen också. Ni hittar sidan under WeeBabynest. 

Likes

Comments

Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Det vore rena drömmen att ha en egen kock hemma som kunde laga frukost till mig varje morgon! Jag menar kollar bara på den här frukosten jag åt förut på Söder. Ja tack.  Så vill jag ha varje morgon. 

Likes

Comments

Fina kollegor. Jag fick en jättefin blomma igår för att jag fyllt år. Så gulliga. Jag ska se till att plantera den ute sen i någon form av stor hög kruka eller rabatt.

Idag jobbar jag till stängning och sen åker jag hem och syr klart ett baby nest som jag ska lämna till en tjej imorgon. En sån där dag ni vet som typ bara ÄR, det händer inget speciellt, den bara försvinner förbi liksom. Jag är förresten väldigt trött idag, tror en del av det har att göra med vädret. Känns rätt tungt i luften, nästan som att det ska börja regna när som helst. Hur som helst, jag ska se till att försöka göra resten av dagen så bra som möjligt.

Likes

Comments

Visst hade det vart magiskt att få starta varje morgon med en spabehandling, eller 50 minuters massage som jag precis gjort här? Bilden är från vår kryssning i helgen och jag hade så svårt att lämna tillbaka tofflorna. Jag ville verkligen inte kliva ur dom, dom var ju så mysiga för fötterna. Lyx frukost och massage som sagt, förstå vilken uppladdning av batterierna man hade haft varje morgon! Men jag får en ordentlig uppladdning av att få jobba också så det funkar lika bra. Och det är precis vad som väntar nu.

Hoppas ni får en grym dag så länge så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Jag har förstått av kommentarer att toppen och byxorna var uppskattade. Så ni kanska skulle bli glada för lite info om vart jag köpt dom?

Byxorna hittar ni på// Topshop och toppen är från// Zara.

Likes

Comments