Header

Min vardag
 
Hej!
Äntligen hemma och dags för mig att ta helg! Men innan det hinner vi såklart med en Fredag kväll och jag kommer spendera min med en del fix hemma och förberedelser inför den nya mattekursen som nu startat. Sen kommer jag lägga mig raklång på soffan framför Tv:n med tända ljus och bara vila. 

Det är så skönt nu när vardagsrummet verkligen har tagit form på riktigt, det känns lixom som ett riktigt rum nu när Tv-bänken och den nya taklampan kom på plats. Och jag har redan börjat fundera ut åt vilket håll nästa projekt ska gå, nämligen badrummet. Jag längtar så mycket efter ett badkar så det känns verkligen som ett prio på listan, men vi får se vart det landar och när. Badkar kostar ju ett par 1000-lappar... Men det här är vad jag har tänkt mig i badrummet, duschdrapperiet från H&M Home har jag redan. 
 
Och det här är vad jag har att jobba med...

Har ni renoverat erat badrum med enkla medel som inte kostar så mycket? Vad har ni gjort? Vore supertacksam om ni har tips och idéer. 

Gilla och kommentera gärna! 
Tack för att ni läste ♥

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er!
Ja som ni precis läste i rubriken så har jag fått en ny anställning på en annan förskola, men heltidstjänst. Och det kommer passa mig hur bra som helst eftersom att jag studerar på distans. Jag vet att tanken är att man ska sitta 8 timmar om dagen med sina studier eftersom att jag studerar på heltid. Men det har jag inte gjort sedan jag började för ett år sedan och har fått fina betyg ändå. Så vill man så går det! OCH JAG VILL! Jag trivdes enormt bra på min förra arbetsplats men den nya anställningen hade många fördelar. Dels får jag 5 minuter till jobbet med cykeln, underbart! Jag får jobb på heltid och ingå i ett arbetslag mer på riktigt. Jag känner att jag kommer att utvecklas enormt, så jag kunde helt inte tacka nej. Nya anställningen börjar på MÅNDAG! 


Så sista arbetsdagen på förra arbetsplatsen var förra veckan och då fick jag en stor flaska mousserande vin, den gjorde sig riktigt bra i vår egna variant av barbord från Ikea. För er som är nyfikna på vad jag använt som barbord så är det Ikeas pedistal som det egentligen ska stå gröna växter på. Men jag tyckte detta passade riktigt bra hemma hos oss, och funderar på att dricka upp champangen som står där under och lägga dit lite böcker och ställa dit en lerkruka med en grön växt i istället, vad tror ni om det?!
 
Tack för att ni läste ♥

Likes

Comments

2017
Hej på er!
Dagarna börjar närma sig och snart är det dags för avdjutning av mina tänder och ordentlig konsultation inför tandställningen. Det går så fort, och även om jag har kollat på massor av vloggar om allt som har med min sorts tandställning att göra och fått riktigt klart för mig att det kommer att göra riktigt riktigt jätteont vissa perioder så längtar jag massor tills det är dags!
 
Men kolla mina tänder på bilden, helt ärligt, visst ser dom riktigt fina ut? Men vet ni, det är bara ena tandraden. Och man visar sig ju alltid från sin finaste sida, right?!
 
Den andra sidan har jag en tand som ligger lite för högt upp i tandköttet och en annan som är helt vriden åt fel håll plus att den sitter mycket längre in i gommen än dom andra tänderna. Så det ska fixas. Plus att min special tandläkare vill sätta en på undre tandraden också, och visst jag har lite smått sena tänder där också men inget som jag stört mig på. Men det ska fixas för att den tandraden ska stämma överens med resten av mitt nya bett som blir av den övre tandraden. Och sen så känner jag väl att de gärna får fixa de undre tänderna till raka också när vi väl ändå är igång! Så som sagt, jag är riktigt taggad. En smula nervös, men det är bara för att kontrollbehovet kickar in!
 
Tack för att ni läste ♡

Likes

Comments

Min vardag
Hej på er!
Det har vart ett ordentligt intensivt dygn. Jag är ju uppe i skolan nu för en innevecka med föreläsningar och examinationer så jag fick ta nattåget i natt, vilket var en mardröm. Knappt någon sömn alls mellan 00.00 och 07.30... inget innan det heller för den delen. Det var nog den sämsta planerade tågresa jag vart med om, i 3 timmar fick jag sitta och vänta, mitt i natten på perrongen i Gävle för att rese-rutten var planerad så av SJ. (???) Plus att jag fick byta tåg 2 gånger gjorde att jag inte hann få mycket sömn där emellan. Tack för det säger jag bara, nästa gång flyger jag! Bitter tjej här! Jag vet inte alls hur jag har orkat ta mig igenom den här dagen, sömn är lixom bland det viktigaste för mig. Men jag har på något vis lyckats ta mig igenom en obligatorisk del idag och nu ligger jag äntligen i sängen på hotellrummet och vilar. Duschen väntar och sen åker pyjamasen på! 
 
 
Men sämre dagar kompenseras av bättre och igår hade jag en sådär riktig superdag! Jag hann med alla studier på förmiddagen så jag kunde skicka in dem, sen plockade jag upp Lisa efter hennes jobb och åkte iväg med henne till Mall of Scandinavia. Vi gick i flera timmar och i stort sätt skrek och skuttade över alla otroligt fina plagg vi vill köpa med hem! Oj så länge sedan jag unnade mig en såhär dag, inte för att jag shoppade någonting faktiskt, (för mina  pengar då ;) haha! Lyckades dock få med mig en helt galet fin topp från Zara som blir en födelsedagspresent till mig från Tobias! Hehe) men att bara få göra något som är så mysigt och roligt med en helt magisk människa har jag inte unnat mig den egentiden på länge!
 
Tack för att ni läste! ♡
 

Likes

Comments

Min vardag

Godmorgon till våren! 
Jag ligger fortfarande i sängen och det är helt ljuvligt, solen lyser in genom fönstret som står öppet precis lagom mycket så att ny frisk luft blåser in på mig. Jag sitter med datorn i knät och gör klart mina studier. Imoron natt åker jag nämligen upp med tåget igen till skolan. Men wow, vilket väder, jag måste bara säga det igen. Det är nu jag börjar må helt genuint bra i igen. Solen gör så mycket för mig. En dag köper jag mig ett sommarhus där solen bor och stannar borta störta delen av det mörka året. 

Men idag är det Lördag, och Våffeldagen. Det är det väl ingen som har missat förstår jag. Men det blir inga våfflor idag för min och Tobias del, vi tjuvstartade nämligen redan i Måndags med det. Och Oh My vad vi åt, jag tror vi fick i oss ett dussin våfflor sammanlagt med massor av vaniljgrädde, färska jordgubbar, sylt, bananer och maränger. Vi hamnade i matkoma båda två efter det men det var så värt det!Idag är det studier som står på schemat i stort sett hela dagen, kvällen och natten. Hur lyckas jag alltid sitta i sista stund. Jag vet att jag är som mest effektiv då men varför är man såhär? Förutom studier ska jag cykla förbi min syster för lunch och sen är hon en ängel som ska hjälpa mig med min axel och ett x antal triggipunkter som sitter och irriterar. Jag har sådan lyx som har en utbildad syster inom massage-världen. Sen blir det raka vägen hem för mer studier. Jag säger det igen, VILKET VÄDER!

Gilla och kommentera gärna för fler inlägg!

Tack för att ni läste ♥

Likes

Comments