Header

Min vardag

Sista dagen på månaden, och årets första månad är slut! Och så mycket jag har hunnit med, eller både jag och Tobias. Vi sammanfattar och ser vad som hänt nu precis i början på året.
Det har varit en hel del födelsedagar som vi har firat, närmare 8st om jag inte minns fel. Vi har hunnit med både magsjuka och halsfluss, en resa till Norge över helgen. Jag har åkt till Sundsvall för studiernas skull. Vi har jobbat på ordentligt båda två. Tobias har fått heltidstjänst och jag har sagt upp mig från mitt extrajobb. Vi har bokat 10 dagar i Grekland, flyttat till våran alldeles egan lägenhet och kommit i ordning med i stort sett det mest nödvändiga. Vi har haft mini-dejter med fika, brunch och middagar. Och umgåtts med vänner. Gått på Stand Up med Johan Glans och sovit på hotell. 

Det känns ändå som att mellan alla vardagliga saker man behöver ta i tur med så har vi hunnit med väldigt mycket den första månaden vilket känns riktigt härligt! Men det är en hel del vi inte hunnit med som vi verkligen ska prioritera nu i Februari istället, som att bjuda hem släktingar så de får komma och se vårat nya hem. 

Hoppas att ni har haft en riktigt bra start på året och Tack för att ni läste inlägget!
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg! ♥

Likes

Comments

Min vardag

God morgon fina ni!
Ännu en ny vecka och min är fullproppad med saker att hinna med. Men jag känner mig riktigt laddad! Vi börjar veckan med ett jobbpass och lite studier när jag kommer hem i eftermiddag, inte så mycket mer än så faktiskt. Men det blir en lagom start på veckan. Längtar så mycket till helgens Båtkryssning. Jag och Tobias åker med hans mamma och min mamma, det är en present från oss till Tobias mamma när hon fyllde år innan jul. Jag vet att det kommer att bli riktigt lyckat. Så med allt som ska hinnas med känns det som en riktigt bra avslut med kryssning på veckan!
Hoppas ni har en riktigt bra vecka som väntar och att ni får en superbra start på eran Måndag!

Tack för att ni läste!
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg! 

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er! Hoppad ni mår bra, det gör jag tack!
Några dagar sen nu, men hamnade åter igen i en liten svacka med så mycket att göra och mycket annat att tänka på så jag har inte tagit mig tid tyvärr. Hur som helst, en liten uppdatering då på hur allt gått, jag har faktiskt nu innan helgen sagt upp mig från mitt extra jobb, och OJ så skönt det känns! Vilket bra beslut det blev. Visst extrapengar är helt fantastiskt men jag har märkt att helgerna och röda dagar har på något sätt blivit heliga för mig. Plus att jag har ju mitt "första hands" -extrajobb på förskolan i veckorna och det får faktiskt räcka! 

Men som utlovat, bilderna på hotellet. Jag och Tobias bokade ju våran Greklandresa med Lisa och Kasper i veckan vilket också känns helt magsikt!
10 helt ljuvliga dagar här i Grekland på ön Kreta. Vi åker till Rethymnon, någon som har varit där och som har bra tips?! ♥ Tyckte vi lyckades få ett riktigt pangpris med både flyg och hotell inkl frukost. Jag kommer inte alls ha några problem att njuta här i 10 dagar med några av dom bästa jag vet! Vi har försökt locka med ett till kompispar men vi får se om de nappar på det, allt handlar ju om att man ska få ledigt med jobb och så ska ju såklart ekonomin klaffa. Men vi alla hoppas på att vi får med oss dom två gullisarna också! Jag är redan supersugen på att kika runt på nya bikinis och badräckter, strandfiltar, kläder, väskor, strandfilt, ja you name it. Men jag ska vänta tills sommaren börjar närma sig istället. Men just nu vill jag bara åka nu på en gång! 


Tack för att ni läste!
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg! ♥

Likes

Comments

Min vardag
Ni får en lite tjuvkik nu på kvällen innan jag går och lägger mig, på hur vitrinskåpet ser ut! Jag ser att bilden är helt sned tagen men det får duga för ikväll. Vi är sååå himla nöjda, det passar riktigt bra in i hur vi hade tänkt oss. Nu ska vi bara köpa handtag och knoppar till dörrarna och lådan. All julbelysning ska också bort i imorgon så jag blir av med det! Sen så börjar vardagsrummet ta sin form. Jag hittade vitrinskåpet på en säljsida på facebook och hade egentligen tänkt köpa ett sådant här skåp i trä så jag kunde måla om det vitt. Men så lyckades jag hitta ett som redan var färdigmålat plus att säljaren hade möjlighet att köra hem det till oss, så för allt det här betalade vi endast 500 kr. Det tycker jag är ett riktigt fynd! Men som sagt nu ska jag se till att sova så jag orkar upp imorgon. Jo just det, resan till Grekland blev bokad nu ikväll också. Är ni nyfikna på vart och hur hotellet ser ut så kika in imorgon kväll finisar ♥
 
 
Tack för att ni läste!
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg ♥

Likes

Comments

Min vardag
Hej på er!
Efter inlägget igår känner jag mig lite piggare och gladare idag, även om jag känner en smula ångest och illamående inför hur jag ska göra. Men det blir nog bra, bara jag får det överstökat! Ska se till att få lite studier klara idag också och sen kommer vårat fina vitrinskåp under dagen också som vi längtat efter. Wihoho! Vardagsrummet tar sig och snart är det klart, plus att Tobias äntligen börjar känna sig bättre så då kan vi se till att få upp tavlor och lite annat. Och ikväll åker jag över till min Lisa, vi ska äntligen boka Grekland till oss fyra. 
 
 
Vaknade hur som helst tidigt i morse, veckans andra träningspass är avklarat och jag är redo för en varm och lång dusch. Så skönt att ha bockat av det från veckans lista. Jag kommer nöja mig med dem här två träningspassen den här veckan, jag vill köra igång i ett lugnt tempo så jag inte tappar orken. Och det känner jag mig nöjd över. Kändes rikitigt bra idag, körde med min svåger som cochade mig igenom hela passet, tycker det känns så bra att ha med sig någon som vet hur jag kan förbättra min teknik. Så med det passet avklarat känner jag mig lite mer som en fighter inför vad som ska göras idag. Men först lite mellanmål innan lunch, jag är hungrig nu efter passet!
 
Tack för att ni läste och fortstätt gärna komma med råd till mitt förra inlägg, behöver era tankar kring det ♥
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg ♥

Likes

Comments