Header

Min vardag
Jag tänkte visa er vad jag fick i kärlekspresenter av Tobias när jag kommer hem sen. Gissa vart presenterna var köpta?

 

xx

Likes

Comments

Min vardag
Heeeej på er!! Så lång tid som det gått nu och sjukt snabbt tiden går. Det har vart så himla mycket. MEN nu har jag så gott som landat lite igen och bloggar äntligen. Hoppas ni mår riktigt bra, jag gör det men är lite småtrött och väldigt hungrig. Sitter och väntar på jobbet, börjar om en stund. Jag hade gjort så mycket för en lååång sovmorgon imorse.

 

Det vart sent igår. Mitt hjärta tog mig på dejt och vi var inte hemma för ens någon gång efter 01.

 


Middag, vin, bio på IMAX och presenter. Vill ha Onsdag flera gånger i veckan!

 

xx

Likes

Comments

Min vardag
Här befinner jag mig ikväll. F AN T A S T I S K T G O D M A T!!

 

Nu har vi allihop krypit upp i soffan med påskgodis, te, efterätt öl och charader. 8 pers och tända ljus. Jag älskar mitt liv! 

 

xx

Likes

Comments

Jag är uppe riktigt tidigt idag. Redan kvart i 5 gick jag upp och tog mig till bussen. Det var inte alls kallt ute vilket känns superskönt. Pigg tjej och längtar hem riktigt mycket nu. 

Så, hoppas ni får en skön start på dagen. Det är Torsdag idag och jag är redo för helg redan från idag, vilket också känns riktigt riktigt skönt. Inga mer studier för ens nästa vecka. Härligt! 

Jag sov riktigt gott inatt, sover alltid bäst efter att ha duschat, smörjt in mig och låtit håret torka först. Okej, det är klart att jag sover tryggast och skönast när jag har Tobias bredvid. Ingen tvekan. 

Hoppas ni också sovit riktigt skönt! Man behöver det för att få en grym start på dagen.

xx

Likes

Comments

Tänk vad mycket en varm och skön dusch kan betyda! Jag har ätit lite skräpmat till middag och ska strax borsta ur tovorna ur håret. Balsamsprayen ska bara få verka lite till. 

Det har vart en riktigt seg dag idag. Men skönt att det är klar! Ska packa ihop min resväska och sätta mig framför TV:n snart med tjejerna. Åker tidigt imorgon bitti. Bussen till Sundsvall går reda  halv 6. Och sen tar jag tåget där ifrån till Stockholm.

Känslan att krypa ner i sängen nyduschad och insmord är fantastisk. Håller ni inte med om det?!

xx

Likes

Comments