Header

Min vardag

Taaack hörrni för att ni är så fina och fortsätter titta in på bloggen även fast det vart tunt med uppdateringar över helgen. Jag har haft några sånna här riktigt skit-tycka-allt-är-världelöst-dagar plus att jag skickade in min första "stora" uppsats i söndags förmiddag vilket gjorde mig helt ur balans och nervös.

 

Men nu en ny vecka med fortfarande lika underbart väder. Och jag är mer än redo. Jag ska ta tag i en ny uppgift här hemma nu, laga lite matlåda och åka och hämta ett paket lite senare på posten. Visar er sen imorgon. Förresten har ett par utav mina flipp flopps kommit. Och jag vart så otroligt nöjd, visste att jag skulle blir 110% nöjd med dom men ändå så var dom ännu finare än jag föreställt mig. Lyckat köp!

 

Hur som helst lite senare åker jag hem till min syster en stund, så efterlängtat! Sen dags tills att Tobias slutar åker jag och handlar lite småsaker på hans jobb innan vi åker hem tillsammans. 
 

Imorgon hjärtisar är det en rätt tung dag, vi ska på begravning för Tobias helt fantastiska gammelmormor som jag fick äran att lära känna. En helt magisk och fantastisk liten tant var det jag hann lära känna och det är jag så otroligt tacksam för. En dag i taget ♥


 

xx

Likes

Comments

Min vardag

 

Hej på er!

usch det här var verkligen inte min dag. Idag är en sådan där dag för mig när man inte känner motivation till något över huvud taget, men samtidigt få ångest av att ligga kvar i sängen eller bara ta det lugnt i soffan. Riktigt jobbigt med sånna här dagar. Det viktigaste är väl att man får försöka acceptera att det är okej att ha sånna dagar också! Men det kryper ändå i kroppen på mig. Det värsta är nästan att solen är helt fantastisk ute, men endå känns det som hundra mil fram till ytterdörren! Men men, det får vara en sån dag idag. Det blir bättre i morgon.

Likes

Comments

Min vardag

 

Detta är inte ett sponsrat inlägg.

 

Riktigt fint från Cubus. Om jag någon gång handlar Bh:ar på andra ställen än från Victoria´s secret så har det varit från Cubus men i så fall endast en modell. Man kan säga att jag är väldigt kräsen när det kommer till underkläder. Men nu kom Cubs ut med den här sötnosen. Jag tycker verkligen att den är superfin! //Find here Funderar på att kanske beställa hem en så småning för att pröva. Men får se. Är det någon som har prövat den? Förresten lånade jag bilderna från deras instagramkonto lite snällt. 

 

xx

Likes

Comments

Min vardag

 

Äntligen FREDAG för många!! För mig går dagarna lite ihop i varandra och jag märker nu hur fruktansvärt mycket jag älskar studietiden. Och det bästa är att jag har mer än 3 år kvar. Det gäller såklart att ha disciplin på sitt studerande men har man kolla på det så är övrig tid helt magisk. Det känns speciellt perfekt när Tobias jobbar helg ibland och är ledig mitt i vardagen med mig istället. Eller när han jobbar kväll, för då finns det möjlighet att ligga och dra sig en extra stund på morgonen. Eller som idag, när vi fixade ihop den här lyxiga frukosten tillsammans en Fredag.

 

Jag tänkte börja med att fixa och plocka undan lite här hemma idag innan jag sätter igång med studierna och sen runt 19.00 ikväll funderar jag på att åka över till min syster en stund och få lite kvaliteéts tid med henne. Vi får se vad hon har planerat. Riktigt skönt för er att det är Fredag idag i alla fall och att ni får njuta av en helg snart. För mig känns det som Fredag varje dag.

 

xx

Likes

Comments


Jag är helt redo för sängen nu. Men tänkte bara titta in och visa vad jag gjorde för kvälls-sacks i kväll. Jag var helt otroligt sugen på chokladbollar igår, men det var fullt upp och vi kom hem sent så det hanns inte med. Så fixade ihop ett gäng denna kvällen istället. 

Det var sååå gott, jag svär! Känns ändå som en riktigt produktiv dag idag även om jag mestadels hållt mig hemma. Känner mig faktiskt full med energi och lycka i kroppen även fast jag är hur trött som helst just nu. Konstig känsla det där. Hur som helst, vi hörs igen imorgon hjärtisar! 

xx

Likes

Comments